Lyst til at prøve en mikro campingvogn, køb en KULBA vogn af Campingly.dk

KULBA er en lille campingvogn lavet af træ. Dens dråbeform, lille størrelse og den lette vægt af KULBA gør det nemt at trække på almindelige veje ved selv de mindste biler. Med KULBA kan du campere og sove i komfort, parkere og opbevare den næsten overalt.

KULBA er lavet af Baltisk premium birketræ i en flerlags konstruktion, som er verdenskendt for sin styrke, stabilitet og høje kvalitet, og dette giver KULBA sin smukke struktur i udseende og indretning.

KULBA har ikke masseproduktion på fabrikken. Derfor er hver KULBA håndlavet én ad gangen og nøjagtigt i henhold til dine specifikationer, med alle detaljer afsluttet og inspiceret.

Med kombinationen af forskellige sidepanelfarver kan du gøre din KULBA helt individuel. Derudover kan vi udskrive et hvilket som helst billede eller et mønster efter eget valg på sidepanelerne, hvilket vil give din KULBA et unikt udseende.

Inden leveringen til dig gennemgår hver KULBA en grundig godkendelsesprocedure af de statslige trafiksikkerhedsmyndigheder for at bekræfte, at den fuldt ud overholder EU's regler for trafiksikkerhed. Alle vigtige dele af KULBA er E-mærket, CE-certificeret til at være af højeste standard i påhængskonstruktionen.

Vognen koster som introduktionspris 68.000,00 kr køreklar, og kan købes hos Campingly, har du flere spørgsmål kontakt os endelig.

Actual weight on coupling: 35 kg

Empty weight: 380-500 kg

Full weight: 750 kg

Inner cabin length: 2000 mm

Inner cabin max height: 1300 mm

Inner cabin width: 1360 mm

Maximum allowed weight on coupling: 75 kg

Overall height: 1890 mm

Overall length: 3342 mm

Overall width: 1890 mm